06 -30 04 22 64 mpm@geenlabels.nl

Wat kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek.

Voor scholieren en studenten die zelf de kosten moeten dragen, geldt een korting van 10%

Je durft niemand om hulp te vragen

Tarieven coaching

Gewoon Doen

Dit is een volledig coachingstraject voor een vaste tarief van €540,-. Je komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. We hebben een intakegesprek en 5 gesprekken (kan dus ook meer zijn) van een uur tot anderhalf uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Dit tarief geldt per hulpvraag en aan het einde van het traject kan je zelfstandig verder.

Beetje bij beetje

Wil je niet een heel pakket? Dan kan je ook per sessie betalen. Tarief bedraagt € 92,50 per sessie van 75 minuten.

Verhaal Vertellen

Ook een los gesprek (zonder coachingstraject) om je verhaal kwijt te kunnen is mogelijk. Tarief hiervoor bedraagt €78,- per uur.

Teun 2 Allegorie jongerencoaching

Niemand lijkt je te begrijpen

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Momenteel ben ik bezig mijn registratie bij de juiste instanties af te ronden. Vergoeding via zorgverzekeraars is op dit moment nog niet mogelijk en wordt uiterlijk najaar 2019 verwacht.

Je hebt vaak ruzie

Regionale ondersteuning waar nodig

Ondersteuning

Ondersteuning op werk of onderwijsinstelling kan ik ook bieden. De jongerencoach kan aanschuiven bij gesprekken met mentor, decaan of werkgever mocht je dat willen. Het tarief voor deze gesprekken geldt  €78,- per gesprek als je een coachingstraject hebt bij mij. Zonder coachingstraject is dit tarief €92,50.

Regio

Ik ben actief in regio rond Breda. Op vaste dagdelen werk ik vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Op verzoek kan ik ook op lokatie komen. Binnen de regio Breda zijn de reiskosten inclusief. Wil je buiten deze regio afspreken? Neem dan contact op voor een aangepaste prijs.

Regio Allegorie jongerencoaching

Alle prijzen zijn inclusief eventuele reiskosten en inclusief BTW

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs –