06 -30 04 22 64 mpm@geenlabels.nl

De jongerencoach

Omdat het bij coaching erg belangrijk is dat je een klik met je coach hebt, is het ook belangrijk om te weten met wie je te maken hebt.

Portret foto Allegorie jongerencoaching

Ik ben Marjolijn en de jongerencoach bij Allegorie Coaching.

heb ik veel gecoacht, iets dat ik altijd heel leuk gevonden heb. Ik heb geen "sociale" of "therapeutische" achtergrond maar een technische waardoor ik bewust een praktische aanpakker ben. Ik weet waar dingen mis kunnen gaan en vooral hoe je ze misschien had kunnen voorkomen. Je leven bestaat namelijk niet alleen uit je school/opleiding òf alleen je thuissituatie. Je bent alle kanten van je leven.

durf de waarheid te zeggen. Ik luister goed naar jou en ben positief realistisch. Dat betekend dat ik eerlijk ben en niet aan verborgen agenda's doe. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou bezighoudt en hoe je het beste uit jezelf kunnen halen. Daarnaast leer ik graag en kan ik snel schakelen.

kan ik goed overweg met zowel meisjes als jongens en kan ik mij goed in beide gedachtewerelden verplaatsen.

alle stappen die je gaat nemen, moeten vooral te doen zijn. Ik vind eerlijkheid heel belangrijk en doe niets achter je rug om: ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik gun iedereen een gelukkig leven waarin iedereen helemaal zichzelf mag (en kan) zijn.

of je een label hebt gekregen of niet. Ik ben benieuwd wie jij bent en wat je bezighoudt. Jij bent namelijk geen label, jij bent jezelf.

het coachen van jongeren en volwassenen. Als projectleider en leidinggevende heb ik sinds 2001 studenten en medewerkers gecoacht. Sinds 2012 heb ik stagiaires en afstudeerders onder mijn hoede gehad die ik, naast de normale bedrijfsbegeleiding, ook heb gecoacht.

met coaching van jongeren in rouw, met depressie, keuze stress, hoogsensitiviteit, burn-out en zelfontwikkeling. En los daarvan: ik ben zelf natuurlijk ook jong geweest!

Je wilt iets doen maar weet niet hoe

Hoe ga ik te werk?

Ik ben gediplomeerd en professioneel. Daarbij werk ik volgens een bewezen methode.

Professionaliteit

Mijn professionaliteit blijkt uit de gevolgde en afgeronde opleidingen en cursussen waardoor ik vakkundig kan coachen. Natuurlijk wordt dit niet alleen bepaald …. Lees meer

De methode

Coachen doe ik volgens het principe van Oplossingsgericht Werken. Hierbij kijk ik naar de successen die je al hebt bereikt … Lees meer

Het traject

Jouw zoektocht naar wie je bent, naar wat je wilt doen in de toekomst of het oplossen van een probleem staat centraal bij jongerencoaching … Lees meer

CV

Mijn volledige CV staat op LinkedIn. Wil je meer weten?

Kompas 2 Allegorie jongerencoaching

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs –